Workshops

ontdek zelf wat yoga voor jou kan betekenen

Yoga Imma organiseert regelmatig extra lessen en workshops.

De workshops zijn een toevoeging opĀ de wekelijkse lessen. We gaan aan de slag met de ademhaling of nemen extra tijd voor de heupen of de schouders. Wil je een keer een les van mijn eigen leraar, ook dat is mogelijk tijdens een inspirerende yogadag.

 

Datum Tijd Thema Docent Locatie
Zo 10 nov 10:00 – 11:30 Lange Les Schouders Lieneke Yoga Imma, Liempde
Za 23 nov 10:00 – 12:00 de kracht van ademen Judith Yoga Imma, Liempde

 

Zondag 10 november

Lieneke komt naar Liempde voor een lange les, van 10:00 tot 11:30 uur. Zondag 10 november werken we met de schouders.

De les isĀ intensief maar gericht op beginners. Aan het einde van de les ben je een stuk sterker en flexibeler, en heb je veel geleerd over de houdingen. Mis deze kans niet om al je vragen beantwoord te krijgen. Dus loop je ergens vast? Heb je een blessure? Weet je niet zeker of je een houding goed doet? Lieneke heeft antwoord op al je vragen!

 

 

Zaterdag 23 november

SAMSUNG CSC

De kracht van ademen; Judith van den Tillaart komt naar Liempde voor een workshop ademen. Een volledige ademhaling leidt tot ontspanning en voluit leven. Wanneer je ademhaling beperkt is, heeft dit effect op je leven. Tijdens deze workshop ervaar je de kracht en ruimte van het ademhalen. Wanneer je bewust en volledig ademt, komen je gedachtes tot rust, ervaar je meer energie in je lichaam en kan spanning worden losgelaten.

De workshop is van 10.00 tot 12.00 uur. De kosten zijn 25 euro en er is na afloop een kopje thee voor wie wil.