Workshops

ontdek zelf wat yoga voor jou kan betekenen

Yoga Imma organiseert regelmatig extra lessen en workshops.

De workshops zijn een toevoeging op de wekelijkse lessen. We gaan aan de slag met de ademhaling of nemen extra tijd voor de heupen of de schouders. Wil je een keer een les van mijn eigen leraar, ook dat is mogelijk tijdens een inspirerende yogadag.

 

Datum Tijd Thema Docent Locatie
Vr 20 sept 09:30 – 16:00 Holistische Anatomie Ron van der Post Yoga Imma, Liempde
Zo 6 okt 10:00 – 11:30 Lange Les Heupen  Lieneke Yoga-Imma, Liempde
Zo 10 nov 10:00 – 11:30 Lange Les Schouders Lieneke Yoga-Imma, Liempde

 

Vrijdag 20 september

Ochtend: 09.30 tot 12.00 uur          Middag: 13.00 tot 16.00 uur

Een hele dag gaan we aan de slag met de holistische anatomie vanuit zowel de praktijk als de filosofie.

In de ochtend gaan we ons lichaam en onze mind weer ervaren door middel van dynamische yoga oefeningen. We doorlopen het hele lichaam en het zal inspirerend, leuk en leerzaam zijn. Voor wie het spel van lichaam en geest wil ervaren wordt uitgenodigd om mee te doen. Het zal altijd gebeuren met respect voor de lichamelijke mogelijkheden. Een meditatie zal zeker ook onderdeel zijn van deze ochtend.

In de middag zullen we een stukje filosofie behandelen en dieper ingaan op de betekenis en het effect van het beoefenen van de asana’s en de ademhaling, pranayama en meditatie. We hebben het over yoga als levenswijze en er zal veel ruimte zijn voor persoonlijke vragen.

Als er vragen zijn, kun je deze ter plekke stellen, of vooraf mailen (info@yoga-imma.nl), zodat Ron ze die dag mee kan nemen in het lesgeven.

In de ochtend is het raadzaam om op nuchtere maag te komen. Indien er een medische oorzaak is om wel te eten graag vooraf doorgeven. Dit ivm de oefeningen.

 

Zondag 6 oktober en zondag 10 november

Lieneke komt naar Liempde voor 2 lange lessen, van 10:00 tot 11:30 uur. Zondag 6 oktober is het thema Heupen, zondag 10 november werken we met de schouders.

De lessen zijn intensief maar gericht op beginners. Aan het einde van de les ben je een stuk sterker en flexibeler, en heb je veel geleerd over de houdingen. Mis deze kans niet om al je vragen beantwoord te krijgen. Dus loop je ergens vast? Heb je een blessure? Weet je niet zeker of je een houding goed doet? Lieneke heeft antwoord op al je vragen!